Skip to content

عمل جراحی قلب باز

 

رئيس بخش:  آقاي دكتر آریا سلیمانی  متخصص بیهوشی - فلوشیپ بیهوشی قلب و مراقبتهای ویژه
سرپرستار بخش: آقای مجتبی رضائی
شماره تماس: 25-01133323023 داخلي 264– 263

معرفي اتاق عمل

اين بخش دارای 3 اتاق جراحی قلب استاندارد و مجهز به آخرين فن آوری های لازم جهت انجام اعمال جراحی قلب باز ، تعویض و ترمیم دریچه و  دایسکشن آئورت می باشد.

فعاليت ۲۴ ساعته  اتاق عمل بصورت  پذيرش بيماران  الکتيو در شيفت صبح و عصر و بيماران اورژانسی در تمامی ساعات شبانه روز مهيا می باشد.

هدف اصلی اتاق عمل بيمارستان با وجود  پرسنل کاردان و کارشناس ماهر و متخصص  در دو حيطه اتاق عمل و بيهوشی ارائه اعمال جراحی با بهترين کيفیت می باشد .

معرفی جراحی قلب باز

بیماری عروق کرونر قلب زمانی رخ می دهد که رگهای خونی که خون و اکسیژن را به عضله قلب فراهم می کنند، باریک و سخت گردند. این حالت اغلب سخت شدن شریان ها نامیده می شود.

این سخت شدن زمانی رخ می دهد که مواد چرب به شکل یک پلاک بر روی دیواره های عروق کرونر رسوب می کنند. این پلاک شریان ها را باریک ساخته، و حرکت خون از طریق آن را دشوار می سازد. هنگامی که خون نتواند به درستی به قلب جریان یابد، حمله قلبی ممکن است رخ دهد.
این جراحی غالباً برای درمان بیماری‌های ایسکمیک قلب (مثل جراحی کنارگذر شریان کرنری)، اصلاح عیوب مادرزادی قلب یا درمان بیماری‌های دریچه‌های قلب به‌کار می‌رود. پیوند قلب نیز یکی از اعمال جراحی قلب محسوب می‌شود.
 این عمل حدودا چهار تا شش ساعت طول می کشد .
 به طور کلی این مراحل اولیه انجام می شود:
1-بیمار تحت بیهوشی عمومی قرار می گیرد
2-جراح برش ۸- ۱۰ سانتی متری در قفسه سینه ایجاد میکند.
3-هنگامی که قلب قابل مشاهده گردید، بیمار ممکن است به یک دستگاه بای پس قلب و ریه متصل شود. دستگاه خون را از قلب دور می کند به طوری که جراح بتواند عمل را انجام دهد.
4-جراح از یک رگ و یا عروق سالم استفاده می کند تا یک مسیر جدید در اطراف شریان مسدود شده ایجاد کند.
5-جراح سینه را با سیم بسته ، و این سیم ها را در داخل بدن قرار می دهد.
6-برش اصلی بخیه می گردد.